Monday, April 23, 2012

Cupcake Wrap - Flower theme


ha...hasil kejatangan baru kitorang...disebabkan ade kengkawan aku request nk sangat kapkek wrap..aku nk buat skang...xde la besa besaran sbb aku pon br je menjinakkan diri buat bende alah ni..aku masih potong manual setakat ni sbb tu kalo nk orde sikit sikit pon aku layan lagi..korang nk sekeping pon bole :P hehee... kalo korang nk save bajet... aku pon jual perA4 ... maknenye korang kene potong sendiri la kat umah hehehe... bole pm for detail..bukan pe ade jugak yg request CUSTOM DESIGN... so harga ikut ape korang orde... sample design ade kat fesbuk aku..korang leh usha kat sana design yg redi stok - add DIDA ZENAL tq

No comments: