Thursday, December 15, 2011

custom frame yg comel...




yg atas ni eda orde utk akak dia punye anibeseri huhu... saiz a4 je sbb gamba dia dr hempon..agak kecik utk saiz a3 frame...di request nk tambah jam kat frame tu nampak cam best la sket...korang pon leh orde kalo rs nk seketol kat umah korang... kepada yg suke nk tiru idea org...sile la carik idea lain supaya xserupe hasil keja kite :P (ramai skang suke cilok hasil keja org pastu ngaku dia best) hhihihi...

yg atas tu akak ely nk bg adiah frame kawen ni utk adik dia kawen aritu... design ni same ngan design bunting ely...aku dh kecik kan jadik shomel sket utk wat frame saiz ni... pon ade tambah jam...tp ni gamba sblom aku tarok jam...bile dh tarok jam aku lupe la plak nk snap balik...thanks ek akak ely..dan ely... sudi orde brg brg kawe ngan cuda :)

No comments: