Saturday, November 20, 2010

mug ade muke??



hehe...ni laki aku buat okehh...dia wat serbis baru dia...'tepek muke anda di mug' hehe...kalo korang walk in bole dtg bawak mug korang sendiri..kitorang tolong print dan tepek saja..sbb kitorang xtau la tempat beli mug murah..dalam paksen tu mahai bebeno...tapi kalo nk orde byk byk tu lain la citer..kitorang akan tolong carikan tempat mug yg murah..ni kalo setakat 1 2 3 8 10 pcs elok kalo korang carik sendiri dan anta kat kedai kot hehe...ermm kalo utk korang yg jauh xleh sampai..kitorang leh poskan sticker dia je..so korang beli mug sendiri then tepekken sendiri bende alah tu...(nnti aku aja camne nk tepek) kalo sticker je selai rm20 saiz a4...dlam tu kan bole letak bape je yg muat ikut saiz korang nak..kalo besa design korang nk sikit la dpt dalam a4 tu, kalo kocik kocik byk la dapat hehee...anda fikirkan sendiri ya ikut bajet anda hehee...

2 comments:

persona said...

slm kak..nk wat sket jer...nk print kt kedai mne eyh? kedai printing banner ade ke? (huhu, sori xtawu)

JunAina said...

saya pun nak tempah jugak, dalam seribu untuk majlis kawen...dah email tapi tak ada respon...