Friday, November 19, 2010

kek beseday custom



hye eluu salamm
ada masa upload lagikk...
kali ni aku wat kek custom lak...jiran kedai ku yg jelite ni orde utk besday bf dia huhu...(jgn mara ya) salu aku wat utk sesuke jek...kali ni aku buat ikut orde kastemer lak...memandangkan kek ini kecik aku x muat nk hias lelebih atas dia ngan segala stroberi, cekelat, bunge munge mendealah tu sume..aku hanya mampu tepekkan text simple ni je...dan lilin seketol jek huhu...lgpon tgh semak ngan orde baju alien merah time tu...sampai kiting rambut aku nk pikirkan aritu hehee...so ni la hasil kek ku yg comel..ni konfem x abis sampai beranak pinak sok ni hehe...ptt masa kawen bg kek ni la..leh simpan sampai mati kekeke...oke la sapa SUKE dan rs nk memilikinye leh la try orde hahaha...bg la kaler ape korang SUKE hehe...harga rm20 je sbb ni kek kecik..rm20 utk orde yg x rush...lebih kurang 2-3 minggu awal utk orde..kalo last minute orde aku cas lg rm10 so jadik rm30 seketol hak hak...kalo last minute aku kene wat sempoi dan ikut selera aku sesuai ngan theme korang bagi hhihi...ikhlas kan aku bgtau ni..oke pepehal leh emel aku syudazenal@yahoo.com atau sms 016-6291551...xpon inbox kat fb~dida zenal tq..muahhh!

2 comments:

mama said...

salam..

comei la sgt kek ni..
sy nak tempah utk 4th anniversary..
already sms u..
waiting for your reply..

tq. :)

didaijau said...

oret
bleh
emel detail k
tq