Wednesday, October 13, 2010

kasut baby..bole ditempah..haha testing dulu..



ni kasut baby custom hehe sape suke leh gak aku buatkan..comel giler tapi aku ade size utk 0-3 bulan dan 3-6 bulan saja..harap maaf kalo baby anda suda besa huhu...kalo bapak atau mak pon nk aku lom ade size lg utk dewasa hek hek...leh bgtau nk kaler ape nnti aku watkan kalo nk match kaler tapak dan body lelain kaler pon bole hehe...tapi nak buat kasut ni amik masa sket almaklom la jait tangan kan...kalo nk tarok huruf atas kasut pon bole tapi x digalakkan tarok byk byk huruf..penuh plak kasut kiut itu nnti tarok seketol dua bole la hokey...rege dia rm40...sekian trima kasih..

No comments: