Sunday, August 7, 2016

Set Bday Big Hero


 Mama yg comel dan bizi sekelian, xsempat nk fikir dah? boleh order SET CANDY TABLE MINI ni...
RM80 satu set ... dh siap dlm set ni chocbar, minichoc, air comel dan topper utk deco.. ade la jugak utk meriahkan meja kek uall tu.. kalo rs jemputan ramai bole request xtrakan item... sbb yg mini ni setiap item ade 20pcs ( melainkan minichoc ade 50pcs) - tema korang bole request ni sample baymax yg hensem tu
ok kalo nk order laju, pantas wassup ai 016-6291551 / (fb) dida zenal
kalo emel - syudazenal@gmail.com

ok da ... byeee


Invitation Card for Majlis Aqiqah



Saturday, August 6, 2016

Label Ribbon

Label Ribbon untuk tudung, barang craft, baju.. ni jenis oldskool.. xdo besi besi do.. 
masih ade lagi yg berminat cara oldskool bole order ngan aku :) utk beginner atau utk 
org nk berniaga season oke la.. xyah membazir wat bebanyak.. nk sikit2 pon bole :) 
lagipon xdo la calar kete dok kene tag besi tu nnti hihi (pengalaman sendiri).. ni jenis kain..
tahan lama? xde la tahan seploh taun.. tapi tahan la selagi tudung tu x 
berbulu utk next tudung ko nk beli tu .. tapi kalo tudung tu xbasuh basuh.. tahan la bertaun taun kikiki..
hahaha... design? ko bgtau je nk design yg comel camne? meh aku wat kan... tp terhadlah sbb ruang kocik

Cake Toppers







Cute Cake/ Cupcake Toppers for your birthday cake :)

stickers... cute sticker for you




Tengkiew sume geng yg sudi order sticker utk raya taun ni.. produk korang marbeles, sticker cute
kalo korang nk sticker cute bole je pm aku.. aku buatkan yg terbaik utk korang :)
pm aku tros utk senang nk deal - di fb ( dida zenal ) sile add kalo berminat nk fren ngan aku :)
kalo nk cepat wassup aku.. 016-6291551 :)