Saturday, March 29, 2014

birthday party





Colour Receipt Book


buku resit fullkaler gini pon cuda leh buat... thanks shima orde buku resit berwarna ni... 
design layout sume ikut dr request shima... cuda wat je :) 
harga? ofkoz la mahal sikit dr yg xberkaler hehe... xde min orde kalo korang
nk testing satu buku pon bole... ade 50page (0001-0050) 
lama gak la leh tahan kalo korang bukan jenis suke bg resit kat org hehee cam aku 
nk harga leh pm k atau email 
syudazenal@yahoo.com
FB dida zenal

Wednesday, March 5, 2014

Set Item (Birthday, Majlis Aqiqah, Tunang, Wedding, Perpisahan, Gift, etc)




Haa... kitorang pon ada set mcm ni kalo korang malas nk pening pening... 
tapi korang kene bg bajet utk satu set atau korang bgtau ape item korang nk br cuda leh lengkapkan harga utk satu set :) xpaham ek? heheh PM lah cuda kalo korang serius berminat... nnti aku leh bg detail utk item tu.. bersesuaian dengan tema majlis korang... birthday bole, majlis cukur jambul bole, majlis perpisahan bole, gift, majlis perkenalan bole, bff bole, pertunangan? wedding? pon bolee.. xde hal... xde min bape pcs nk orde... korang bgtau dulu nnti br kite diskas ape yg sesuai... hokeyyy.... cam biasa nk tnye leh emel: syudazenal@yahoo.com | fesbuk: dida zenal SMS 016-6291551