Tuesday, June 16, 2015

sampul raya yg super kiut s BACCKKKK!




sampul raya ni custom... so korang bole request ape tema raya korang
taun ni... nk comel ke nk elegant ke bole bgtau
nnti kita design design keh... 

jom jom... saje suke suke meriah di hari raya heh
bole make orders di syudazenal@yahoo.com
atau wasup 016-6291551

Wednesday, March 11, 2015

fm 2x2 inci

kali ni kita buat tema rustic pulak keh... ala ala kayu sket :)
sesuai la buat cenderahati utk kawan kawan di hari wedding .. 


fb: dida zenal
w/u: 016-6291551
e-mail: syudazenal@yahoo.com

utk yg berminat nk tempah bende kiut ni bole la pm saya :) 
sedia membantu 

set bday sofia


 assalamualaikum helo..hi... lama x update kat blog nih... 
ni projek terbaru kitorang :) Set Birthday (colouring book / note book)
kalo berminat nk tempah bole la pm saya! atau wassup atau emelkan orde ....
 just request ape tema yg korang nak :) sangat comel jadikan gift utk kawan kawan anak 
sama ada utk majlis harijadi atau anta di sekolah/tadika... selain harijadi utk majlis lain pon bole
majlis aqiqah.. gathering... wedding :) oke gak pe... asik bagi gegule kan.. rosak gigi hehe
harga? depends berapa korang nk orde... so kene la bgtau dulu berapa set nak k
mula dengan rm5 - rm7 - rm10 - rm15
korang bole pilih :D jgn paksa diri keh huhu..

bole orde melalui 
fb : dida zenal (sbb salu ada disana) 
wassup: 016-6291551 
emel: syudazenal@yahoo.com

k, bai :)