Thursday, August 9, 2018

Receipt Book AWESOME!!!



Tempahan satu buku RM45 bewarna
Tempahan satu buku RM35 tidak bewarna
berminat boleh whatapp 016-6291551 / 016-2009112
inbox syudazenalgmail.com
fb/ig: dida zenal

Saturday, July 7, 2018

Fridge Magnet - Reunion


hai, what up guys...
 ari ni i nk display my new produk fridge magnet for reunion
request by my client sis fiza from kl
sis request for majlis reunion dia xlama lagi
cenderahati utk geng masa keje dulu

misti hepi sume geng dpt sorang satu kenangan ms keje dulu kan
kalo uall nk tempah jugak

 w/a 016-6291551 / 016-2009112 (dida)
fb: dida zenal 
insta: dida zenal

thanks :) bye


Cupcake Toppers


hai guys, 
arini kita siapkan topper untuk cupcake pula ya
request by baker terkenal onepiecebakery
bertemakan princess disney

50pcs rm25

selain cupcake topper, cake topper, props, bubble talk pon uall boleh order ngan kita la:) 
murah dan cantik, yang penting high quality paper so xmudah rosak, kaler pon xmudah jatuh, ya bole jugak customize nama anak di situ... jgn malu malu bole
w/a atau inbox k

w/a 016-6291551 / 016-2009112
fb: dida zenal
insta: dida zenal

Magnet RM1!!!







Hai Guys
meh story pasal fm rm1

Monday, May 28, 2018

Set Aqiqah


Goodie Pack








hai guys
mari mari saya nk buat promotion lepas raya heee
set goodie pack RM3 per pack with custom name and pix tau! bukan ready stok
min order 40 set (bole bagi satu kelas kengkawan kelas) sume dapat!

isi set ni ialah satu buku colouring book + crayon pcs (random colour)
kalo sis xnak crayon bole request tuka kpd kaler pencil 
xde masalah ok

so jika brminat bole la wasup kalo nk cepat
016-6291551 / 016-2009112

atau nk tgk tgk sample lain byk dia
ig/ fb: DIDA ZENAL

thank you guys, sudi singgah blog saya

Angpau raya

Doodle Angpau Raya 
Design untuk angpau dan kad raya bole customize ikut yg korang request, 
korang nk tema apa, background yang mcm mana, nk doodle famili korang ke
kalau nk yg bertemakan koprat pon xde masalah, bg logo dan warna koprat korang keh
yang penting dapat angpau comel dan cantik serta kertas yang berkualiti 
(kalau nk kertas yg berbeza pon bole request tau)

so nk tanye byk lagi soklan leh pm tepi hehe
016-6291551 syuda 
insta / fb : dida zenal

small size 

50pcs rm50 (min order) 100pcs rm90

big size  
50pcs rm80(min order)  100pcs rm150

thank you! selamat berpuasa 2018





Fb| ig : dida zenal
Fon: 0166291551/0162009112
Emel: syudazenal@yahoo.com

Sunday, December 3, 2017

Wednesday, November 8, 2017

Minibanner Frame

Minibanner Frame ni saiz 44x11inc

GAMBA BANYAK CANTIK CANTIK SEKARANG, BOLEH LA BUAT FRAME 
SIMPAN BUAT GALERI KAT RUMAH :) 
berminat bole w/a kami 016-6291551 atau 0162009112
kami buatkan design untuk uall .. jangan risau bgtau je ape tema yg dihajati
harga yg kami display dh termasuk design yang simple (xbyk kali tuka konsep)