Wednesday, March 11, 2015

fm 2x2 inci

kali ni kita buat tema rustic pulak keh... ala ala kayu sket :)
sesuai la buat cenderahati utk kawan kawan di hari wedding .. 


fb: dida zenal
w/u: 016-6291551
e-mail: syudazenal@yahoo.com

utk yg berminat nk tempah bende kiut ni bole la pm saya :) 
sedia membantu 

set bday sofia


 assalamualaikum helo..hi... lama x update kat blog nih... 
ni projek terbaru kitorang :) Set Birthday (colouring book / note book)
kalo berminat nk tempah bole la pm saya! atau wassup atau emelkan orde ....
 just request ape tema yg korang nak :) sangat comel jadikan gift utk kawan kawan anak 
sama ada utk majlis harijadi atau anta di sekolah/tadika... selain harijadi utk majlis lain pon bole
majlis aqiqah.. gathering... wedding :) oke gak pe... asik bagi gegule kan.. rosak gigi hehe
harga? depends berapa korang nk orde... so kene la bgtau dulu berapa set nak k
mula dengan rm5 - rm7 - rm10 - rm15
korang bole pilih :D jgn paksa diri keh huhu..

bole orde melalui 
fb : dida zenal (sbb salu ada disana) 
wassup: 016-6291551 
emel: syudazenal@yahoo.com

k, bai :) 


Sunday, January 4, 2015

choc bar




choc bar is available now with me!!!
open for order... pm me.. 
syudazenal@yahoo.com
fb: dida zenal 

Saturday, January 3, 2015

fridge magnet








custom fridge magnet 
saiz bole custom ikut uall request
ni saiz yg selalu org orde mengikut bajet
3x1 inci, 2x2 inci, 3x2 inci, 4x3 inci (petak)
RM1 - 3x1 inci min30 pcs
RM2 - 2x2 inci min 24pcs
RM3 - 3x2 inci min 16pcs
RM4 - 4x3 inci min 8pcs

bole pm orde uall ke syudazenal@yahoo.com
atau (fb) dida zenal atau wasap 016-6291551 


Wednesday, December 31, 2014

Majlis Perkahwinan my bro :) sume handmade by me :)


 sign jalan yg oldskool.. masih pakai kayu dan pacak di rumput :) 


 ni wedding card aku buatkan utk kame dan kama .. 
tema mason jar :) kenapa? tah.. xtau nape nk sangat buat design ni hehee... 
sbb xde org nk bising.. aku proceed jek... hahaa... oke la len sket dr yg biasa ..
 dok wat petak kan... lgpon ni kad kawen last aku buat utk adik adik.
. dh abis adik da hehe.. bg yg unik sket.. supaya macik macik yg dapat tu
 leh wat jadik penanda buku keh keh keh... (kalo macik tu baca buku la) 
kalo korang nk orde bole bole bole
pm aku eh.. mmg pale korang sama la ngan aku tu.. benggong haha
fb: dida zenal
wasup: 016-6291551
emel syudazenal@yahoo.com



 ni goodie guest utk kengkawan mak... 
pen yg di deco sampai comel :) satu munge rose satu lgi simple heart.. 
suke pe kawan kawan mak dapat pen.. leh bwk gi kelas agama :D
nk orde yg ni pon boleeee hehe... pm aku
016-6291551 utk yg terer wasup
fb: dida zenal yg terer men fesbuk
kalo terer emel : anta orde kat syudazenal@yahoo.com


 ni ler photobooth yg aku siapkan utk majlis wedding kame dan kama... tema ala ala rustic la konon tapi versi coboi.. hehe simple touch up jek sebab aku suke simple jek.. perantin dok diam diam senyum hokeyy... kalo korang nk  tempah props tu as deco photobooth korang bole la pm aku tros
fesbuk : dida zenal


tu flagline nama perantin dan props.. 
korang leh gak nk tempah gitu ngan aku... 
tgk ler pjg mana nama korang k... ni tema dia rustic.. 
aku x jumpe kain guni.. so aku printed kain guni hehe :) 
PM/INBOX : dida zenal (fb)
atau emel orde syudazenal@yahoo.com

salam uoll.. 
lama x update kat sini.. sebabnye aku dok bizi menyelesaikan masalah majlis kawen adik i yg coboi ni... adik last so gatai sangat tangan ni nk buat sume sendirikkk... daripada kad kawen ala ala botoi tu.. sign jalan tradisional (masih pakai kayu dan cacak di rumput)
photobooth merangkap pelamin... goodie utk guest mak :) props, flagline, meja perantin, candy booth (xsempat amik gamba) sbb cepat na makanan abis huhu... sangat puas atiii..
aku rs riang sekali :) thanks incik aki (laki den).. sudi tolon setolon tolonnye siapkan mana yg xsempat abis hehe.. mak, klong.. ni sume ajk kuat :) skang dh selesai pon majlis
br aku bole start kereja balik :) ... hati berbunga-bunga..  :D 
tahniah kame dan kama.. 20 disember 2014 

Saturday, November 29, 2014

Frame Anniversarry (gift)


poster frame 
24"x12"
rm60

postage + rm15 (wrap with bubble) :) 
syudazenal@yahoo.com
016-6291551